ΑΠΟ 17 ΜΕΧΡΙ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΑΜΠ

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014
Απο΄τις 17 μέχρι και τις 23 Αυγούστου 2014 η Μεσογειακή Συνομοσπονδία Αντιπτέρισης (CO.ME.BA.) θα διοργανώσει στην Πορταριά Πηλίου αρχικά το προπονητικο καμπ και στη συνέχεια τους διεθνείς αγώνες του "Μεσογειακού Κυπέλλου 2014" (Mediterranean Cup).

Το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ

είναι σχεδιασμένο για αθλητές γεννηθέντες τα έτη 1997, 1998, 1999.

Η ΕΟΦΣΑ θα παράσχει για κάθε ομοσπονδία, μέλος της COMEBA, πλήρη διαμονή και διατροφή σε 4 αθλητές (2 & 2) και ένα προπονητή. Επίσης θα μεριμνήσει για την μεταφορά των αθλητών από το αεροδρόμιο του Βόλου (Αγχίαλος) στην Πορταριά και επιστροφή. Επιπλέον αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν με κόστος διαμονής και διατροφής 30 ευρώ την ημέρα. Οι υπεύθυνοι των αποστολών θα επιβαρυνθούν με το ποσό των 40 ευρώ για κάθε διανυκτέρευση μετά διατροφής

Ο προπονητής του καμπ θα είναι ο κος. Sambenthan Sivaperumal (Μαλαισία) με βοηθούς τους κκ Βασίλη Ξάνθου και Θεολόγο Μαυρίδη.

MEDITERRANEAN CUP

Θ' αποτελείται από δύο τουρνουά. Αρχικά θα γίνει αυτό μεταξύ ομάδων και στη συνέχεια των  ατομικών αγωνισμάτων.

 

Στ' ομαδικό αρχικά θα οι ομάδες θα αγωνιστούν σε ομίλους και στη συνέχεια βάσει κατάταξης θα τοποθετηθούν σε σχήμα. Τ' αγωνίσματα θα είναι MS, WS, MD, WD, XD.

Με παρόμοιο τρόπο (Όμιλοι & Σχήμα) θα διεξαχθεί το τουρνουά των ατομικών πρωταθλημάτων

Τα φτερά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι"Wilson Team".

Η τουρκική ομοσπονδία θα χορηγήσει στους νικητές εξοπλισμό αντιπτέρισης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC_%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82

http://www.visitportaria.com/index.php.