ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ WILSON HELLAS INT'L 2014

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ

Σιδηρόκαστρο 15-18/5/2014

Η μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση που ήταν πόθος όλων των Σιδηροκαστρινών μετά τις συνεχείς επιτυχίες των τελευταίων 20 χρόνων στην αντιπτέριση είναι πλέον πραγματικότητα. Ένα Διεθνές Τουρνουά Αντιπτέρισης  στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Σιδηροκάστρου, από τις 15-18/5/2014.

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που θα λάβει χώρα στο Σιδηρόκαστρο θα φιλοξενήσει 210 αθλητές από 37 χώρες από όλον τον κόσμο. (Ελλάδα, Βουλγαρία, Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Καναδάς, Σουηδία, Κίνα, Μαλαισία, Ινδία, Πακιστάν, Συρία, Ισραήλ, Τουρκία, Ουκρανία, Ρωσία, Εσθονία, Λετονία, Σερβία, Βέλγιο, Δανία, Ελβετία, Γουατεμάλα, Μάλτα, Ολλανδία, Λευκορωσία, Ιρλανδία, Αγγλία, Σκωτία, Ουγγαρία, Ιράκ, Τσεχία, Πολωνία, Σλοβενία, Σλοβακία, Κροατία, Νορβηγία)

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη εγχώρια διοργάνωση μπάντμιντον, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη για μια επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων.

Η δυναμική παρουσία της τοπικής κοινωνίας στους αγώνες θα ήταν σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών αλλά και στη θετική εικόνα που θα προσκομίσει ο κάθε φιλοξενούμενος,η, αθλητής, τρια,  έτσι ώστε να έχει θετικές εντυπώσεις και να προγραμματίσει εκ νέου να επισκεφθεί τη χώρα μας.

Σας προσκαλούμε όλους σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός Wilson Hellas International Badminton Championships, που εκτός από το κομμάτι των αγώνων θα υπάρχει η δυνατότητα έξω από το ΔΑΚ Σιδηροκάστρου να γνωρίσουν τα προϊόντα του τόπου μας, δείχνοντας σε όλους πως σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά μέρες ο Σερραϊκός Λαός μπορεί να αντισταθεί δυναμικά με πρωτοτυπίες και προσωπικές δημιουργίες .

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΝΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ                                          ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ