ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΟΦΣΑ

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Αγαπητοί φίλοι,

τα μέλη του ΔΣ κι εγώ προσωπικά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε την νέα ιστοσελίδα της ΕΟΦΣΑ στο διαδίκτυο, η οποία φιλοδοξούμε να γίνει πομπός ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό badminton.

Έχουμε την Τιμή να υπηρετούμε ένα από τα πιο δημοφιλή ολυμπιακά αθλήματα παγκοσμίως, αλλά τόσο άγνωστο στην Ελλάδα. Με την λειτουργία της νέας σελίδας δίδεται η δυνατότητα να προβληθεί η πλούσια αγωνιστική δράση της ΕΟΦΣΑ και να γνωρίσει η κοινωνία και η πολιτεία τους συντελεστές αυτού του μικρού θαύματος που συντελείται, που δεν είναι άλλοι παρά οι αθλητές (μικροί και μεγάλοι) και οι προπονητές τους.

Αισθανόμαστε  υπερήφανοι γιατί στεκόμαστε δυνατοί στις πιο δύσκολες συνθήκες που περνάει ο αθλητισμός κ εν γένει η χωρά μας σήμερα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΦΣΑ εκτελείται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια χάρις αφενός  στην στήριξη και χρηματοδότηση που παρέχουν οι γονείς των αθλητών μας και αφετέρου στην αμέριστη βοήθεια που είχαμε από την Wilson και τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα κ. Κωνσταντέλο, και τον οποίο υπερευχαριστούμε, παρέχοντάς μας τ’ απαραίτητα «πυρομαχικά» για τους αγώνες. Ετσι με τη διάθεση , την αισιοδοξία ,την επίμονη μας, και την αγάπη μας για το άθλημα κτίσαμε στέρεα βάση για το μέλλον του badminton η οποία δεν είναι άλλη από τις εκατοντάδες των νέων που προπονούνται και αγωνίζονται. 

Τέλος προσκαλούμε την πολιτεία και τις παραγωγικές δυνάμεις της οικονομίας με «στοχευμένη και αξιολογούμενη χρηματοδότηση» να βοηθήσουν την λειτουργία των εθνικών ομάδων τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας αλλά και στήριξης των επίλεκτων αθλητών μας σε αποστολές διοργανώσεων στο εξωτερικό.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσει η ελληνική κοινωνία πως το badminton δεν είναι απλώς ένα χοροθέατρο αλλά ένα δυναμικό ολυμπιακό άθλημα που παίζεται με επιτυχία στην Ελλάδα και με το οποίο η γνωριμία κατ' αρχήν θα γίνει μέσω του νέου διαδικτυακού ιστότοπου της ΕΟΦΣΑ και στη συνέχεια στα γήπεδα.

Φιλικά

Βικτωρία Χατζήνα

Πρόεδρος ΔΣ ΕΟΦΣΑ